Elke man moet een polo in zijn kast hebben

Met het dragen van een polo ga je net een stapje verder dan een gewoon shirt en ben je weer niet zo chic als met een overhemd. Je zit precies in het midden zonder afbreuk te doen aan een nette kledingstijl. Bij Poloshop heb je een uitgebreide assortiment super mooie polo’s. Polo’s kun je vrijwel overal dragen, naar kantoor, op een terrasje in de late avondzon, tijdens een barbecue-avond met vrienden of een feestje. Je zit vrijwel altijd goed en bent bijna nooit under- of over-dressed. Waar T-shirts met print je misschien juist de look kunnen geven dat je nog heel jong bent en een overhemd soms juist weer te netjes is voor de gelegenheid, straal je met een polo uit dat je serieus genomen wil worden. Poloshop de webwinkel waar je netjes geholpen wordt.

Waarmee kun je rekening houden bij het dragen van een Polo?

Een Polo kun je overal op dragen. Ik laat wel wat dingetjes weten waar je op zou kunnen letten.

  1. Een Polo moet voldoende bewegingsruimte hebben. Vooral bij de mannelijke spierballen. Heerlijk aansluiten op het lichaam is ook prettig.
  2. Ik zou een Polo nooit onder een shirt dragen omdat het dan omhoog kruipt of onder de mouwen uitkomt.
  3. Let op de goede lengte omdat een te lange Polo niet netjes in je broek weggewerkt kan worden.
  4. Netjes is om het kraagje gewoon omlaag te houden.

Waar komt de polo vandaan?

Beroemdheid hebben de Polo’s gekregen door RenĂ© Lacoste. Deze Fransman ontwierp een wijd shirt met een heerlijke katoenen kwaliteit. Deze Polo’s boden niet alleen aan tennissen veel voordelen. De Polo met lange mouwen dat in de jaren 30 veel gedragen werd was te warm en te oncomfortabel. Zodoende kwam deze Polo op de markt. Polo’s die veel meer bewegingsvrijheid  boden en bovendien veel lichter en slijtvaster waren.