Industriële LED verlichting

Het vervangen van LED verlichting in de industrie kan worden uitgevoerd zonder overlast en eventueel productieverlies. Bepaalde organisaties kunnen samen met u bekijken wat het beste moment is voor de vervanging. De investering in LED verlichting zorgt voor de lange termijn dan ook voor een kostenbesparing. LED verlichting heeft namelijk een lange levensduur, dit zorgt ervoor dat de verlichting minder vaak vervangen moet worden. Vooral voor bedrijven die met ploegendiensten werken is LED verlichting zeer interessant. Hier worden namelijk veel meer branduren gedraaid als bij een andere organisatie. De terugverdientijd bij bedrijven met ploegendiensten is dus vele malen korter dan andere bedrijven.

 

Verplichtingen vanuit de overheid

Organisaties uit de industriebranche krijgen vanuit de overheid steeds strengere normen voor het verbruik van energie. Ze worden min of meer gedwongen om te gaan besparen op het energieverbruik, maar ook de CO2 uitstoot te verlagen. Hierom is de keuze om op LED verlichting over te stappen een ideale oplossing. Met deze verlichting kan gemakkelijker voldaan worden aan de eisen die door de overheid gesteld worden.

LED verlichting voor in het magazijn

Beschikt uw organisatie over een groot magazijn? Ook dan is LED verlichting een goede oplossing. Omdat niet altijd in het magazijn gewerkt wordt, is het onnodig om de lampen te laten branden. In dat geval is LED verlichting die aanspringt door middel van sensoren een goede oplossing. Hierbij bespaart u flink op het aantal branduren. Zo bespaart u dubbel. Namelijk op het aantal branduren en op de levensduur van de LED verlichting.

 

Advies voor de juiste verlichting

Bent u van plan om de huidige verlichting in de fabriek te laten vervangen door LED verlichting? Heeft u alleen nog niet scherp wat precies de mogelijkheden zijn? Dan is er altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met een expert in het plaatsen van LED verlichting. Zij kunnen alle mogelijkheden met u door bespreken, zodat u op het juiste moment voor u organisatie de vervanging kan laten plaatsvinden. Daarnaast wordt ook het type LED verlichting besproken. Welke past het beste bij uw organisatie? Twijfel dus niet om advies in te schakelen omtrent LED verlichting.