Wat zijn leuke bedrijfsuitjes? 

Een bedrijfsuitje is iets wat we allemaal graag aan mee doen. Vaak is het onderliggende doel teambuilding, maar eigenlijk willen we gewoon een keer wat leuks doen met collega’s in een informele sfeer. Een bedrijfuitje kan actief, spannend of culinair zijn.

Become a superhero!

Helemaal hot zijn de gameshows. Waar het bij espaceroom aankomt op kennis en logisch nadenken, wordt je bij een gameshow getest of doorzettingsvermogen. Bij The Almost Impossible Gameshow krijg je 40 levens om 4 levels te halen. Het is bijna onmogelijk om te halen, maar fanatisch om te doen en hilarisch om te zien.

Futuristic dining

VR begint langzaam zijn entree te maken. Eerst zagen we het op fail-vines vooral in het buitenland. Maar in Nederland profiteren we er ook van. VR dining is een spectaculaire combinatie van Virutal Reality en food! In een virtuele omgeving proef je verschillende lekkernijen. Zo ervaar je een diner op een hele andere manier. Combineer het met een party om nog een beetje sociaal te houden.

Secret Agent

Secret Agent, het klinkt spannend en dat is het ook. Scheuren in een cabrio, varen in een drakenboot en racen met een gemotoriseerd skateboard, gebeurt allemaal wanneer jij meedoet aan Secret Agent en in de huid van de nieuwe James Bond kruipt. Tijdens dit echte teambuilding uitje ga je onderling de strijd aan: wie voltooid de missie als eerste?