Wat hebben bedrijven gemeen?

Wat hebben Samsung, Nike, Het Rode Kruis, Tesla en Swarovski en nog tal van andere grote merken met elkaar gemeen? Juist ja, ze maken allemaal gebruik van vertaalbureau Translation Kings. Daar zijn voldoende redenen voor zoals de absolute topkwaliteit die elke dag opnieuw geleverd wordt en de bijzonder lage prijs. Het vertaalbureau kan een beroep doen op 1.132 vertalers en vertaalt 150 talen. Translation Kings is ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd.

Topkwaliteit voor de laagste prijs
Behalve het feit dat er elke dag opnieuw kwaliteit geleverd wordt door het vertaalbureau, is vooral de prijs opvallend. Translation Kings vertaalt al vanaf 0,05 euro per woord. Dit kan omdat het vertaalbureau vooral een beroep doet op brainpower en wars is van grote en dure kantoorpanden. De vertalers werken daar waar ze dat zelf het meest prettig vinden. Omdat de overhead kosten zo bijzonder laag gehouden kunnen worden, kan de klant voor lage prijzen vertalingen van topkwaliteit tegemoetzien. Behalve dat topmerken al een beroep doen op de diensten van vertaalbureau Translation Kings zegt al veel, de ISO-normeringen bevestigen nog maar eens dat het vertaalbureau topkwaliteit levert en de processen, producten en diensten aan de hoogst mogelijke standaarden voldoen. Behalve aan de al eerder genoemde grote merken, kunnen ook particulieren en het midden- en kleinbedrijf uiteraard bij het vertaalbureau terecht.

Translation Kings is veelzijdig
Veelzijdig is ook al een term die van toepassing is op het vertaalbureau, dat snel in staat is beëdigde, legalisatie, financiële. SEO, medische, juridische en technische vertalingen voor je in orde te maken, zoals het ook hét adres is voor copywriting en het leveren ven gekwalificeerde tolken. Translation Kings is bovendien aangesloten bij VViN en EUATC, organisaties die er naar streven om de dienstverlening op een kwalitatief nog hoger plan te krijgen.

Honderd procent tevreden klanten
Uiteraard beheersen de vertalers alle technische vaardigheden om teksten te kunnen vertalen. Wat ze speciaal maakt is dat ze ook écht feeling hebben met de taal. En bovendien: Translation Kings neemt ook alleen met het allerbeste genoegen. De lat wordt elke dag opnieuw hoger gelegd tot Olympische hoogte aan toe. Wat dat betreft is alleen al het klikken op de ‘klanten vertellen’ button een bevestiging van de kwaliteit die het vertaalbureau steeds weer levert. Met minder dan honderd procent tevreden klanten is het vertaalbureau overigens ook niet tevreden.

Behalve kwaliteit biedt het vertaalbureau ook snelheid
Behalve kwaliteit wordt ook snelheid geboden, omdat het vertaalbureau als geen ander begrijpt dat snelheid geboden is en dat snelheid net het verschil kan maken. Het leverde Translation Kings al mooie klasseringen op in de MKB Top 100 (Kamer van Koophandel, de Fast 50 (Deloitte), de Gazelle Award (Financieel Dagblad) en de Fast 500 (Deloitte). Uiteraard kan ook een website vertaald worden, in elke gewenste taal. Over talen gesproken, op dit moment zijn Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans en Italiaans de meest vertaalde talen. Conclusie: laat je teksten vertalen door de kunstenaars van Translation Kings. Dan betaal je weinig geld voor kwalitatief ijzersterke teksten.