Powerbank voor een Samsung telefoon

Er is niets vervelender dan een lege Samsung telefoon. U wilt u mail checken, mails versturen of juist gewoon lekker even een leuke serie kijken op Netflix. Daarnaast is het natuurlijk gruwelijk irritant als u een belangrijk telefoontje verwacht, in een goed WhatsApp gesprek bent of juist even lekker aan het bellen bent met een goede vriend. Allemaal redenen om een opgeladen Samsung telefoon bij de hand te hebben of de mogelijkheid tot het opladen ervan. Dit is niet altijd het geval, soms bent u aan het reizen en is er geen stopcontact beschikbaar, alle stopcontacten ingenomen of gewoon geen toegang tot stroom. De juiste oplossing is dan een powerbank, een apparaat wat weinig ruimte in neemt en u wel op elk moment van de dag de mogelijkheid geeft om uw telefoon op te laden. In dit artikel ga ik u wat meer vertellen over powerbanks voor Samsung telefoons en wat over de verschillende merkmogelijkheden die er zijn, lees dus gerust verder!

Hoe werkt een powerbank?

Om te beginnen zijn er bepaalde getallen die u moet weten zodat u kunt snappen hoe een powerbank werkt. Elke powerbank heeft een bepaald capaciteit, dit kan worden opgeladen doormiddel van het opladen aan een stopcontact en in sommige gevallen zelfs ook via zonne-energie. Laten we een voorbeeld maken. Uw powerbank heeft een capaciteit van 10.000 mAh en deze is volledig opgeladen. Als u dan een Samsung telefoon heeft die een batterijcapaciteit van 2.000 mAh heeft, betekent dit dat als u uw apparaat aansluit op de powerbank terwijl die volledig leeg is, volledig opgeladen zal worden. Zoals u misschien al wel begrijpt blijft er in de powerbank een capaciteit over van 8.000 mAh, zo kunt u dus uw apparaat wel vijf keer opladen.

Er is een breed scala aan merken en soorten powerbanken, ik wil er nu drie noemen maar u kunt vast op internet er nog wel meer vinden. Om te beginnen Xtorm powerbanks, dit is een Nederlands bedrijf. Ze zijn snel ingestapt op de groeiende markt van powerbanks. De twee kernwaardes die hoog in het vaandel bij dit bedrijf staan zijn, kwaliteit en innovatie. In de praktijk betekent dit dat de powerbank lang mee zal gaan en ook voldoet aan alle voorwaarden, eisen en maatstaven die u kunt bedenken.

Movadi is een innovatief merk. De kernwaarden zijn gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Ze hebben een compacte lijn met hoge kwaliteit powerbanks die veel certificaten hebben ontvangen. Dit is natuurlijk een geweldig bewijs van dat de kernwaardes goed tot zijn recht zijn gekomen in het product.

Het laatste merk wat ik wil benoemen is Xiaomi. Dit is een merk oorspronkelijk uit Azie maar zich al zeer snel weet te ontwikkelen op de Europese markt. Dit merk heeft betaalbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het merk heeft verschillende soorten mogelijkheden op het gebied van capaciteit. Hoog maar ook wat minder hoog, goed voor iedereen dus!