Beste mobieltjes voor zakelijk gebruik

Het kiezen van een nieuwe smartphone kan lastig zijn nu er zoveel toestellen op de markt zijn. Om het de keuze iets makkelijker te maken staan hieronder drie opties.

BlackBerry KEYone

Een aantal jaar geleden liep bijna iedereen met een BlackBerry. Nu is het toestel bijna compleet uit het straatbeeld verdwenen. Hoewel het bedrijf zelf geen mobiels meer maakt laten zij het maken van toestellen over aan partners. De nieuwe KEYone van BlackBerry is het overwegen waard. Waar de meeste smartphones beschikken over een touchscreen heeft de KEYone een qwerty-toetsenbord. Een groot voordeel van de KEYone is de beveiliging. Het toestel heeft een goed beveiligingssysteem, zodat gevoelige informatie beschermd is.

Samsung Galaxy Note 8

Net als de normale Samsung Galaxy S8 heeft ook de Note 8 een infinity display. De S-pen zorgt wel een punt van verschil. Met de pen is makkelijk te schrijven, schetsen en ook het onderteken van documenten kan makkelijk via het toestel. Geen gedoe meer met documenten uitprinten, ondertekenen om vervolgens weer in te scannen.

iPhone X

Eén van de meest besproken Apple producten van 2018 is de iPhone X. Het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat. Vandaar dat dit toestel niet kan ontbreken in deze lijst. Er is geen sprake meer van grote randen, maar een scherm die bijna over de hele voorkant van het toestel gaat. De iPhone X heeft veel features toch is gezichtsherkenning het meest bijzondere. Met de privacy modus kan door middel van de Face ID alleen de eigenaar van het toestel de inhoud van notificaties zien.

Leave a Reply