Alan Red overhemd zeer stijlvol

Alan Red overhemden worden dagelijks door heel veel mannen gedragen Een overhemd bepaalt welke stijl u uitstraalt. Strak in het pak met een overhemd en een stropdas ziet er heel anders uit dan datzelfde pak met een  overhemd met een print of met een contraststof in de boord, zonder stropdas. Of u nou kiest voor effen, print of met aparte details, overhemden blijven een leuke manier om de garderobe weer op te frissen. Alan Red overhemden zijn goed te combineren met van een nette stropdas tot pullovers en blazers. Een Alan Red overhemd is uitermate geschikt om zowel zakelijk als casual te dragen.

Kreukvrij opvouwen van een overhemd vergt meer geduld

Bent u geen fan van het oprollen van kledingstukken dan is er een mogelijk om uw overhemden kreukvrij op te vouwen. De volgorde is hierin extreem belangrijk. Hieronder hebben we de stappen op een rijtje gezet:

  1. de zijkanten van het overhemd moeten voor 1/3 naar binnen worden gevouwen.
  2. Vervolgens vouwt u beide mouwen in de lengte naar binnen toe.
  3. Als derde stap is het belangrijk dat u de onderkant van de mouwen (ongeveer 10 cm) ook naar binnen vouwt. Zo blijven de mouwen van het overhemd namelijk tijdens een vlucht op zijn plaats.
  4. Als laatste stap vouwt u het overhemd dubbel (tot aan de boord).

Zoals u kunt zien is het goed opvouwen van een overhemd een tijdrovende klus. Als u meerdere overhemden hebt is het slimmer om een speciale shirtcase (mini koffer voor uw overhemd) of een kledingzak te kopen.

De perfecte kleur

De kleur van een overhemd is erg bepalend voor uw uitstraling. Wit is zakelijk, vooral gecombineerd met een rode das wordt dit gezien als autoriteit uitstralend. Lichtblauw is ook zakelijk, maar wat vriendelijker dan het witte hemd. Een combinatie van de twee in een ruitje of fijn streepje is ook een puur klassieke combinatie gecombineerd met donkerblauw of grijs is het altijd goed.