3 Rotterdamse hotspots

Dit is een artikel dat interessant is voor alle mensen die willen verhuizen naar Rotterdam. Je bent vast druk met de verhuizing en druk heen en weer aan het rennen. Het beste is om een woningontruiming en hulp te regelen bij één van de verhuisbedrijven uit Rotterdam. Zo bespaar je tijd. Je hoeft alleen voor te bereiden, want de rest word je uit handen genomen. Je bespaart moeite, want de verhuizers hebben de kracht, ervaring en eventueel een verhuislift om alles zo snel mogelijk af te ronden. En natuurlijk bespaar je ook geld, want tijd is geld.Dus je bent intussen eenvoudig verhuisd en hebt nog energie over… Wat ga je nu doen? Tijd om de stad te verkennen en wat leuks te doen. Daarom vertellen we jou over drie van de vele hotspots in Rotterdam, om jou bekend te maken in de grote stad.

#1 De markthal

De markthal staat sinds een paar jaar in Rotterdam. Het is een leuke plek waar je verschillende pop-ups van eetgelegenheden hebt. Zo kan je er verschillende kazen proeven uit Gouda, maar ook heerlijke Spaanse olijven. Voor de zoetekauw is er eveneens genoeg te vinden, van poffertjes tot authentieke Chinese broodjes. Het is een weerspiegeling van de multiculturele samenleving die in Rotterdam heerst.

#2 De Kralingse plassen

Een andere echte hotspot in Rotterdam zijn de Kralingse plassen. Je kan er heerlijk wandelen om een beetje tot rust te komen. Er is prachtige natuur rondom de plassen en je kan er veel dieren vinden. Zo staan er hertjes en er is zelfs een kinderboerderij waar je wat dieren kunt knuffelen.In de zomer kun je in de plassen zwemmen en langs de kant van de zon genieten.Eveneens zitten er een aantal eetgelegenheden langs de plas waar je heen kunt als je van een drankje of hapje met een mooi uitzicht wil genieten. Voor de sportieveling is er zelfs de mogelijkheid om te zeilen. Een hele veelzijdige plek dus.

#3 Het Boijmans van Beuningen museum

Het Boijmans is een prachtig museum voor beeldende kunst.Er zijn veel verschillende exposities te zien en deze worden regelmatig gewisseld. Een interessante plek om vaker terug te komen dus. Voor kinderen onder de 18 is de toegang gratis en studenten betalen slechts de helft van eenregulier ticket. Na je bezoek kun je om de hoek terecht bij Koekela waar je de lekkerste taartjes en koeken kunt eten.

Als je net verhuisd bent heb je voorlopig genoeg aan deze drie plekken om eens te bezoeken. Verder is Rotterdam in zijn geheel natuurlijk een prachtige stad waar altijd wel iets te doen is. Maar deze plekken zou je echt eens moeten bezoeken. Daarnaast veranderen deze 3 plekken geregeld waardoor het leuk blijft om langs te gaan. In de markthal komen telkens andere eetkraampjes, de Kralingse plassen zijn per seizoen leuk voor andere doel eindenen in het Boijmans museum is telkens andere kunst te bezichtigen. Genoeg leuk som naar uit te kijken dus in je nieuwe stad!